top of page
2021-06-13 16.11.08 (bewerkt).jpg

Onderhoud

Elke replica heeft onderhoud nodig. Sommige onderdelen ervan en erin zijn nu eenmaal consumables, dingen die verslijten door gebruik. Ook hiervoor kan je bij ons terecht en samen zorgen we ervoor dat je geliefde replica het jarenlang even goed blijft doen.

 • Wat zijn de details van Saint's Armory?
  Onze details zijn: Saint's Armory Airsoft VAT: BE0800394510 Adres: Schoolstraat 17 2970 Schilde Contactinformatie: Tel: 0032468333167 E-mail: saintsarmoryairsoft@gmail.com
 • Kan je me een raming geven van de kost van een reparatie/upgrade?
  Spijtig genoeg niet. Het is niet mogelijk om op afstand of op een eerste zicht af te leiden wat er juist mis is met een replica en hoe moeilijk het te herstellen gaat zijn. Mogelijk zijn er verborgen gebreken aan die pas aan het licht komen nadat ik hem helemaal heb opengehaald? Mogelijk zijn er meer stukken versleten/beschadigd dan origineel gedacht. Om deze en andere redenen kan ik je geen offerte op voorhand geven.
 • Hoe weet ik dan hoeveel het gaat kosten?
  Als ik je replica heb opengehaald en achterhaald heb wat het probleem is contacteer ik je (liefst via een whatsapp call) en beschrijf ik en laat je de schade zien en geef ik je de raming van de kosten. Als we akkoord gaan ga ik aan het werk, als niet steek ik de replica terug in elkaar exact zoals hij was en krijg je hem zo terug zonder iets te moeten betalen.
 • Mijn replica is stuk maar ik heb een erg beperkt budget, kan je me nog steeds helpen?
  Hangt ervan af maar waarschijnlijk wel! Eigenaars van replica's die ik herstel of upgrade krijgen alle spare parts terug mee. Maar moesten ze die niet belangrijk vinden laten ze die bij me achter. Die stukken zijn misschien niet top of the line maar er is weinig verkeerd mee en ik kan ze mogelijk gebruiken om mensen, zoals jij uit de nood te helpen. Dit hangt af van het probleem, het merk, en van de beschikbaarheid van de stukken maar de kans is groot dat ik je kan helpen voor een minimum aan Euro's.
 • Ik heb mijn upgrade onderdelen zelf al gekocht, kan jij ze installeren?
  Hangt ervan af, maar hoogstwaarschijnlijk wel. Sommige stukken van bepaalde merken werken niet met stukken van andere merken en daar moet ik rekening mee houden. Ook geef ik garantie op alle reparaties en upgrades die ik uitvoer dus ik kan geen dingen gebruiken waarvan ik weet dat ze geen duurzame en goede resultaten gaan opleveren.
 • Kan ik replica's naar je opsturen?
  Dat kan mits in achtnemen van enkele praktische zaken: Vanuit Nederland kan je replica's naar me opsturen zonder meer. Het verzenden van replica's in België is bij wet verboden. Wat je wel kan doen is de upper en lower receiver van elkaar af halen (of andere onderdelen van elkaar los koppelen) en de replica als 2 afzonderlijke delen (in twee afzonderlijke pakketten) naar me toe sturen. Replica's die hersteld zijn en terug gestuurd moeten worden zullen op deze manier worden terug gezonden.
 • Waar kan ik replica's afleveren en terug ophalen?
  Ik ben gevestigd op: Schoolstraat 17 2970 Schilde
 • Hoe lang ga ik mijn replica kwijt zijn?
  Zolang ik alle stukken die ik nodig heb in stock heb gaat een herstelling of upgrade niet langer dan enkele dagen duren.
 • Wat zijn je openingsuren?
  Ik heb geen openingsuren. Met een afspraakje op voorhand kan je bij mij ten alle uren terecht.
bottom of page